Recenze 2.1 | Balea Juicy Melon Bodylotion (tělová emulze)

20. září 2012 v 6:00 | Mishelle* |  Recenze

Tuto tělovou emulzi od značky Balea vlastním už po druhé. Balení obsahuje 200ml což je docela dost. Mně toto balení vydrželo pouze měsíc, jelikož jsem se mazala 2x denně. Ta vůně žlutého melounu byla totiž naprosto neodolatelná. Pokud byste měly o tento krém zájem, zaleťte do vaší DM co nejdříve. Tento krém je v limitované edici. Jako dodatek je k němu dostupný také sprchový gel (29,- Kč ??) a deodorant (32,- Kč). S těmi ale zkušenosti nemám.











Hodnotila bych 10 z 10.
Cena: 39,- Kč
Obchod: DM
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Kate Prispect Kate Prispect | 20. září 2012 v 9:41 | Reagovat

Asi jí vyzkouším,už jsem na ní dlouho koukala :)

2 Barbara Brunette Barbara Brunette | Web | 20. září 2012 v 14:29 | Reagovat

Tuto emulzi, konkrétně tuto jsem ještě nekupovala ani nezkoušela, ale jako předmět giveaway jsem nabízela tuto emulzi s vůní kiwi a musím říct, že vůně mě tedy uchvátila ! :)

3 klarqa-blog klarqa-blog | Web | 20. září 2012 v 15:38 | Reagovat

určitě skusím :-)

4 K. K. | Web | 20. září 2012 v 17:09 | Reagovat

Asi máš hodně ráda Baleu, co? :D Já osobně od ní mám jen pár drobostí :) Ale podle toho, jaký tady čtu od tebe recenze, si asi zaletím do DM něco vybrat :))

5 Te^^ Te^^ | Web | 20. září 2012 v 18:18 | Reagovat

Zkusím,;) tvoje recenze se mi dobře čtou ;)

6 Ewka Ewka | E-mail | Web | 20. září 2012 v 18:55 | Reagovat

Tuto (přesně) mám a voní úžasně a úplně jsem se do ní zamilovala♥ :) Deodorant od ní nemám a ani sprchový gel :)

7 Káčko Káčko | 20. září 2012 v 20:40 | Reagovat

já jsem si dneska v dm koupila světle modrý lak na nehty od Essence. Jen se teďka bojím, aby byla dost sytý. Co myslíš? Já jen, že vím, že laky od této značky hodně používáš. Odepiš prosím na email konicekvaly@email.cz :-)

8 Káčko Káčko | 20. září 2012 v 20:40 | Reagovat

*byl

9 Isabella Isabella | Web | 20. září 2012 v 21:59 | Reagovat

Já mám tem sprcháč a je super ;)Ten deodorant nic moc no :\ Zkusím i tu emulzi ;)

10 V.<33 V.<33 | Web | 23. září 2012 v 12:14 | Reagovat

Tenhle jsem měla je úžasný a krásně voní! :33 :D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama


__________________

Mishelle13 | © Copyright 2011-2012