Recenze 0.3 | Garnier BB cream

24. března 2012 v 7:00 | Mishelle* |  Recenze
Určitě jste o něm už slyšely. Je toho plný internet i plná televize. Novinka od Garnier - BB cream.





BB cream (Beauty Balzám): nová generace v péči o pleť inspirována asijským tajemstvím krásy pro bleskově bezchybný vzhled. Je kombinací hydratačních a protivráskových účinných látek (Glycerin, Kyselina Hyaluronová), zkrášlovacích látek (Vitamin C, minerální pigmenty) a jedinečné textury.

Výsledek: 5 účinků v 1 krému - Hydratuje 24h, sjednocuje tón pleti, rozzáří pleť, kryje nedokonalosti, OF 15

zdroj: leták z Rossmanu (jsou to jen takové ty reklamní kecy..)

Já jsem ho sehnala v Rossmanu. Nemám doma přímo krém, ale 2 malé vzorky, které mají 1,5 ml. Zatím mám otevřený jen jeden a používám ho už 3 dny. Takže je jasné, že krém vydrží dlouho. Troufám si tento krém chválit už po 3. dnu. To je dobré znamení.

Krém na první pohled vypadá jako obyčejný make-up. Když si ho ale nanesete na pleť, výsledek je jiný. Nemáte takový ten "nepřirozený" vzhled. Vaše pleť vypadá jako kdyby byla krásná a zdravá už od přírody. Kreém také krásně voní a ta vůně vám drží celý den.

Klady:
+Vůně
+Kvalita
+Výdrž
+Vzhled na pleti

Zápory:
-Cena

Dá se zakoupit v každé dobré drogerii za 199,- Kč.

Otázka: Znáte BB cream ? Máte s ním nějaké zkušenosti?
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Tesů Tesů | Web | 24. března 2012 v 14:00 | Reagovat

Začínám přemýšlet jestli ho nezkusím. :)

2 xoxo Emmaˇˇ xoxo Emmaˇˇ | Web | 24. března 2012 v 14:51 | Reagovat

Pěkný článek :))

3 aŇA aŇA | Web | 24. března 2012 v 18:32 | Reagovat

Chci si ho pořídit :-)

4 Caroline Caroline | Web | 24. března 2012 v 20:55 | Reagovat

Už jsem se po něm dívala, ale stejně nevím jestli ho zkusím:D)

5 Small K. Small K. | Web | 24. března 2012 v 21:36 | Reagovat

Ahoj :)) Jestli chceš, tak jsem konečně začala psát tu novou FFku :D

6 Dajvla Dajvla | Web | 25. března 2012 v 21:19 | Reagovat

jo miluju recenze na kosmetiku ;-)

7 mynameisbee mynameisbee | Web | 26. března 2012 v 13:01 | Reagovat

nemám ale pro ty co nosí make upy (mají problematickou plet nebo se o sebe v těhle ohledech hodně starají ) tak ta cena není vysoká (ale ani nízká ) Ps : a tam si vzoreček prostě můžeš vzít ? Taky jsem si říkala , že to otestuju !

8 Mishelle* Mishelle* | Web | 26. března 2012 v 18:11 | Reagovat

[7]: Ano.. normálně si ho můžeš vzít :-)

9 cathy. cathy. | Web | 19. května 2012 v 10:17 | Reagovat

přemýšlím o tom, že si ho koupím :D potřebovala bych sjednotit tón pleti :D

10 Michael Kors Outlet Michael Kors Outlet | E-mail | Web | 26. září 2012 v 1:48 | Reagovat

That is definately one of the best blogs I've sen in ages online. Maintain up the excellent posts.

11 Cheap Jordans Cheap Jordans | E-mail | Web | 26. září 2012 v 2:44 | Reagovat

Hi there might I reference some of the insight here in this blog site if I reference you with a link back again on your site?

12 Replica Handbags Replica Handbags | E-mail | Web | 27. září 2012 v 5:04 | Reagovat

I found your blog site on google and check several of the early posts. Continue to keep up the good work. I just added up your RSS feed to my MSN News Reader. Looking forward to reading through far more from you later on!

13 Coach Outlet Coach Outlet | E-mail | Web | 27. září 2012 v 22:00 | Reagovat

This blog site is great. How did you come up witht he idea?

14 ルブタン ルブタン | E-mail | Web | 11. května 2013 v 16:25 | Reagovat

Interestingly, my day on this matter, and my sister, I have a special multi-parameter in my hands when it appears confrontation again.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama


__________________

Mishelle13 | © Copyright 2011-2012